Een project van

SAVE THE DATE: OPEN HUIS FLEUR 6 SEPTEMBER

Fleur

leSUD

De eerste woningen van Fleur zijn opgeleverd! Ontdek het beschikbare aanbod van Fleur en geniet direct al van je nieuwe woning.

Fleur bestaat uit energieneutrale elegante herenhuizen en magnifieke stadsvilla’s in vijf verschillende woningtypen. Hier vind je de crème de la crème van Le Sud. Op steenworp afstand van het dynamische centrum van Maastricht waan je je in een oase van rust, zowel in de prachtige groene lanen als in je eigen achtertuin. De tijdloze architectuur geven de woningen hun warme karakter. Er is geen betere plek om jouw stadse (gezins)leven vorm te geven.

De woningen van Fleur zijn nu in verkoop en al deels opgeleverd! Je hoeft dus niet lang te wachten op jouw nieuwbouwwoning! Interesse? Neem dan contact op met de makelaar of schrijf je in.

Schrijf je in

Woningzoeker

Bekijk onderstaand per woning alle details om jouw ideale woning te kiezen.

Kijkmoment Fleur

Op vrijdag 6 september organiseren we een exclusief kijkmoment. Onder begeleiding van het verkoopteam is het mogelijk om de woningen van Fleur te kunnen ervaren en bekijken. Natuurlijk is het team ook aanwezig om al jouw prangende vragen te beantwoorden over het project en het beschikbare aanbod.

DETAILS EVENT
Datum: vrijdag 6 september
Tijd: 15:00 - 17:00 uur
Adres: Nassaulaan 75, 6224 LJ, Maastricht

Zien we jou ook 6 september? Meld je dan aan via onderstaande button. 

Meld je aan voor het kijkmoment

Jouw nieuwe woning

Sublieme woningen

Fleur is een wijkje gelegen in Le Sud met een geheel eigen identiteit. Een samensmelting van stads en groen. Het mondaine stadsleven komt hier helemaal tot zijn recht. Toch heeft jouw woonplek iets individueels, iets eigens. De architect heeft het een uniek en warm karakter meegegeven. Fleur is een plek waar je nooit meer weg hoeft. Het is de plek waar verbinding en gezelligheid centraal staan. Geniet van het magnifieke Maastrichtse leven in Le Sud. De grondgebonden koopwoningen zijn verdeeld over herenhuizen, stadswoningen en laanvilla's. De stadstuinen maken van de woningen in Fleur een oases van rust nabij het gezellige, dynamische stadse leven van Maastricht.

Comfort en luxe

Fleur biedt een variatie aan woningen. Er zijn vijf verschillende types: Type A t/m E. Binnen deze typen zijn er variaties. Zo hebben sommige woningen een mooie tuinkamer aan de voorzijde, een ander subtype een ruime entree aan de zijkant van de woning, of net een extra raam op de verdieping. De woonoppervlaktes van deze fraaie woningen variëren van 112 m2 tot maar liefst 238 m2. De perceelgroottes beginnen bij 101 m2 tot 306 m2. Er zijn woningen met 3 slaapkamer en ook woningen met maar liefst 6 slaapkamers.

Zowel voor grote gezinnen als voor kleine(re) huishoudens is er een mooie woning in Fleur ontworpen. De luxe badkamers worden voorzien van Villeroy & Boch sanitair en duurzame Grohe kranen, Bruynzeel Keukens biedt per type woning een projectvoorstel voor een keuken aan. Je auto parkeer je op je eigen parkeerplek in een afgesloten parkeerhof aan de achterzijde van de woning, waardoor de auto niet aan de straat hoeft te staan. Dat zorgt voor een mooie, rustige uitstraling in de wijk.

Groen en duurzaam wonen

Alle woningen van Fleur zijn energieneutraal en gasloos, dus helemaal klaar voor de toekomst. De opwekking van de verwarming en het warm water gaat via een lucht-waterwarmtepomp. Daarnaast kan het systeem in de zomermaanden je woning licht koelen. Door de lage temperatuur vloerverwarming met thermostaat in iedere verblijfsruimte – ook in de badkamer – heb je een relatief lage warmtebehoefte. Daarbij wordt in de badkamer een elektrische radiator toegevoegd voor nóg meer comfort. Alle woningen aan de Groene Loper kennen extra luchtdichting en zijn voorzien van triplebeglazing. Overal in huis heb je hiermee een aangenaam en comfortabel gevoel. De groene daken van de bergingen in de achtertuin zijn voorzien van sedum om hittestress tegen te gaan alsmede biodiversiteit te bevorderen, daarbij wordt elke tuin voorzien van een regenton.

Energiebesparing

Nauwelijks onderhoud, veel wooncomfort en je kunt echt maatwerk krijgen. Naast deze voordelen hebben nieuwbouwwoningen nóg een voordeel: ze zijn héél energiezuinig. Dit levert niet alleen een lagere energierekening op. Energiezuinig wonen wordt ook door de meeste geldverstrekkers gestimuleerd met een lagere rente. Kijk bij nieuwbouw dus niet alleen naar de prijs, maar vooral naar de maandelijkse woonlasten, want die kunnen per saldo lager uitpakken dan bij een bestaande woning. Reken met deze energietool makkelijk en snel het verschil in energielasten per maand uit tussen je huidige woning en je nieuwe woning aan de Groene Loper. Doe er je voordeel mee!

Open de energietool

Fleur

leSUD

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken