Een project van

Laan van Bellevue

Fase 2A

Ruime stadswoningen en herenhuizen aan een rustige, groene laan, dát is fase 2a van deelplan Laan van Bellevue. De woningen van deze fase zijn gebouwd tussen de nieuwe verbinding tussen de President Rooseveltlaan – Generaal Eisenhowerstraat en de Quixstraat én aan de overkant tussen ‘blok 8’ en de voormalige boksschool.

De 46 stadswoningen en herenhuizen zijn allemaal verkocht en reeds gerealiseerd.

Fase 2A:VERKOCHT

De woningen van Fase 2A zijn allemaal verkocht en de bouw is gereed. Heb je interesse in een stadswoning, herenhuis of appartement? Kijk dan op de pagina van Miller of Fleur. Hier zijn nog woningen beschikbaar. Wil je op de hoogte worden gehouden? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

Gevarieerd straatbeeld

Door een selectie van verschillende architecten ontstaat aan de Groene Loper een indrukwekkend, gevarieerd straatbeeld aan de Groene Loper. De ruime stadswoningen en herenhuizen zijn ieder ontworpen met oog voor detail in de gevels en worden gebouwd met uiterst kwalitatieve bouwmaterialen. Voor een sfeervol en eenduidig straatbeeld zijn de voortuinen aangekleed met een tuinmuur met groene hagen erin. Hierdoor ontstaat een mooie overgang van openbaar naar privéterrein met zorgvuldig ontworpen erfscheidingen.

Allemaal mooi

Verhoogde etages met zicht op de Groene Loper, imposante entrees of een souterrain met openslaande deuren naar de tuin. In totaal zijn er 17 verschillende woningtypen in fase 2A.

Alle woningen hebben verschillende uitbouwopties om de woning, indien nodig, nóg meer naar wens te kunnen maken.

Bij iedere woning hoort in ieder geval één parkeerplaats op één van de kleinschalige parkeerhoven achter de woningen, gelegen op een afgesloten terrein. Een deel van de woningen heeft twee eigen parkeerplaatsen. Ook hebben alle woningen in de tuin een praktische berging. Volop ruimte dus.

Groen en duurzaam wonen
Alle woningen zijn energieneutraal en gasloos, dus helemaal klaar voor de toekomst!

De opwekking van de verwarming en het warm water gaat via een lucht-waterwarmtepomp. Je kunt er ook voor kiezen dit systeem in de zomermaanden te gebruiken om je woning te koelen.

Op de carports liggen de zonnepanelen. Daarbij kun je op het dak van de woning extra zonnepanelen plaatsen om volledig nul-op-de-meter te worden. Dit is voor een gedeelte van de woningen mogelijk.

Door de lage temperatuur vloerverwarming met thermostaat in iedere verblijfsruimte – ook in de badkamer – heb je een relatief lage warmtebehoefte. Overal in huis heb je hiermee een aangenaam en comfortabel gevoel.

Pure Air

Gezonder leven willen we allemaal. Wát voor producten koop je in de supermarkt, wat eet en drink je, tijd maken voor sport en ook ontspanning. Het liefst doen we dat allemaal. Maar wist je dat je ook gezonder kunt wonen? Bij de woningen van fase 2A biedt Ballast Nedam Development het Pure Air systeem aan. Een apparaat dat zorgt voor pure, gezuiverde lucht in je huis. Daardoor heb je geen last van uitstoot van verkeer, pollen of fijnstof. Het zorgt daarmee voor minder gezondheidsklachten door vocht of schimmels, een comfortabeler gevoel en een betere gezondheid op lange termijn.

Wonen aan de Groene Loper
Het nieuwe iconische stadsdeel van Maastricht

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken