Een project van

Laan van Bellevue

Fase 1

Ruime stadswoningen, herenhuizen en appartementen aan een rustige, groene laan, dát is fase 1 van deelplan Laan van Bellevue. De woningen van deze fase zijn gebouwd tussen de Professor Cobbenhagenstraat en de Quixstraat én aan de overkant naast de Lourdeskerk vanaf de Voltastraat tot aan de voormalige boksschool.

De 53 stadswoningen en herenhuizen én 15 appartementen, waaronder één penthouse, zijn allemaal verkocht en reeds gerealiseerd.

Fase 1: verkocht

De woningen van Fase 1 zijn allemaal verkocht en de bouw is gereed. Heb je interesse in een stadswoning, herenhuis of appartement? Kijk dan op de pagina van Miller of Fleur. Hier zijn nog woningen beschikbaar. Wil je op de hoogte worden gehouden? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

Gevarieerd straatbeeld

Door een selectie van verschillende architecten ontstaat aan de Groene Loper een indrukwekkend, en gevarieerd straatbeeld. De ruime stadswoningen, herenhuizen en appartementen met balkon zijn ieder ontworpen met oog voor detail in de gevels én worden gebouwd met uiterst kwalitatieve bouwmaterialen. Voor een sfeervol en eenduidig straatbeeld zijn de voortuinen aangekleed met een tuinmuur met groene hagen erin. Hierdoor ontstaat een mooie overgang van openbaar naar privéterrein met zorgvuldig ontworpen erfscheidingen.

Volop ruimte
In totaal zijn er 11 verschillende woningtypen, zeven verschillende appartementen en één penthouse. Meerdere woningen bieden de mogelijkheid tot het creëren van een extra verdieping, waardoor er meer ruimte ontstaat voor een groot gezin of een werkplek aan huis. Daarnaast zijn er verschillende uitbouwopties voor de woningen. Zo maak je de woning, indien nodig, nóg meer naar wens.

 

Bij iedere woning of appartement behoort in ieder geval één parkeerplaats op een van de kleinschalige parkeerhoven achter de woningen. Er is een beperkte mogelijkheid tot het kopen van een tweede parkeerplaats.

Groen en duurzaam wonen
Alle woningen en appartementen aan de Groene Loper zijn zo ontwikkeld zodat ze voldoen aan de laatste standaard en zeer energiezuinig zijn. Daarnaast zijn alle woningen en appartementen gasloos, dus helemaal klaar voor de toekomst!

De opwekking van de verwarming en het warm water gaat via een lucht-waterwarmtepomp. Je kunt er ook voor kiezen dit systeem in de zomermaanden te gebruiken om je appartement of woning te koelen.

Op het dak van het appartementengebouw en de woningen is een groot aantal zonnepanelen geplaatst. Door de lage temperatuur vloerverwarming met thermostaat in iedere verblijfsruimte – ook in de badkamer – heb je een relatief lage warmtebehoefte. Overal in huis heb je hiermee een aangenaam en comfortabel gevoel. 

Wonen aan de Groene Loper
Het nieuwe iconische stadsdeel van Maastricht

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken