Een project van

Coming soon!

Fase 6

Ontdek de nieuwe ontwikkelingsfase aan de Groene Loper! Binnenkort worden hier circa 200 huur- en koopappartementen gerealiseerd, met een focus op comfort, duurzaamheid, en een groenere levensstijl. Het aanbod varieert met appartementen tussen de 50 en ruim 100 m2 aan woonruimte.

De duurzame woningen beloven niet alleen zeer lage energielasten, maar dragen ook bij aan een milieuvriendelijke levensstijl. Geniet van het gemak van een ondergrondse parkeergarage en ontspan in de groene binnentuin.

Gunstig gelegen op slechts 2 minuten lopen van het centraal station, biedt dit project snelle toegang tot overal waar je wilt zijn. Bovendien grenst het direct aan de Groene Loper, waardoor je een mooie balans vindt tussen groen en het stadse leven. Ontdek de perfecte locatie van jouw nieuwe woning!

Nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Fase 6: in ontwikkeling

We zijn momenteel bezig met de ontwikkeling van Fase 6, waarbij de architecten het ontwerp van het gebouw aan het uitwerken zijn. Naar verwachting zal de verkoop in het tweede of derde kwartaal van 2024 van start gaan. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken