Een project van

Coming soon!

COUR Boutique Appartementen

Geniet van het Limburgse stedelijke leven, met een vleugje Franse allure! In het hart van de Groene Loper verrijst vanaf binnenkort het stijlvolle urban woonproject COUR. Hier gaat een hint van grandeur en luxe moeiteloos samen met de gezellige geborgenheid van een Franse binnenplaats of 'cour' (voor ons Limburgers: koer).

COUR telt circa 200 energiezuinige appartementen (tussen 50 en ruim 100 m²), een groene binnentuin en een ondergrondse parkeergarage voor bewoners. Het aanbod bestaat uit een mix van koop en huur. Het belooft een heerlijke plek te worden voor wie houdt van kwaliteit en comfort, en graag alle stedelijke gemakken binnen handbereik heeft.

Pak een cappuccino op een buurtterras of ren een rondje op de Groene Loper. In twee minuten loop je naar het centraal station en ook de bruisende Maastrichtse binnenstad ligt op loopafstand... 

Wil jij ook straks graag wonen in COUR? Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

COUR: in ontwikkeling

We zijn momenteel bezig met de ontwikkeling van COUR, waarbij de architecten het ontwerp van het gebouw aan het uitwerken zijn. Naar verwachting zal de verkoop in het vierde kwartaal van 2024 van start gaan. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken