Een project van

Laan van Bellevue

Fase 2C

Ruime herenhuizen en appartementen aan een rustige, groene laan, dát is fase 2c van deelplan Laan van Bellevue. De eerste vier woningen van deze fase worden gebouwd aan de President Rooseveltlaan in het verlengde van fase 2a, het negen verdieping tellende appartementengebouw komt op de hoek van de President Rooseveltlaan – Kolonel Millerstraat. De overige zes woningen komen aan de Kolonel Millerstraat te liggen.

Er zijn 10 herenhuizen en 32 appartementen in verkoop.

Fase 2C: in verkoop

Heb je nog geen account? Maak dan eerst een account aan via de registratie pagina
Heb je een account? Login met je persoonlijke inloggegevens en klik op het digitaal inschrijfformulier.

Gevarieerd straatbeeld

Door een selectie van verschillende architecten ontstaat aan de Groene Loper een indrukwekkend, en gevarieerd straatbeeld. De herenhuizen en appartementen met balkon zijn ieder ontworpen met oog voor detail in de gevels én worden gebouwd met uiterst kwalitatieve bouwmaterialen. Voor een sfeervol en eenduidig straatbeeld zijn de voortuinen aangekleed met een tuinmuur met groene hagen erin. Hierdoor ontstaat een mooie overgang van openbaar naar privéterrein met zorgvuldig ontworpen erfscheidingen.

Volop keus
Er is één woningtype met daarop drie varianten en er zijn acht verschillende appartementen waaronder twee penthouses. Alle woningen hebben verschillende uitbouwopties om de woning, indien nodig, nóg meer naar wens te kunnen maken.  Bij iedere woning horen twee parkeerplaatsen en bij ieder appartement behoort in ieder geval één parkeerplaats op een van de kleinschalige parkeerhoven achter de woningen en appartementen, gelegen op een afgesloten terrein. Een deel van de appartementen heeft twee parkeerplaatsen tot zijn beschikking.

Ook hebben alle woningen in de tuin een praktische berging, de appartementen hebben in het souterrain nog een berging. Volop ruimte dus.

Groen en duurzaam wonen
Alle woningen en appartementen aan de Groene Loper zijn ontwikkeld zodat ze voldoen aan de laatste standaard.  Alle woningen hebben een EPC (EnergiePrestatieCoëfficiënt) van 0 en de appartementen hebben een EPC van 0,26. Daarnaast zijn alle woningen en appartementen gasloos, dus helemaal klaar voor de toekomst!
De opwekking van de verwarming en het warm water gaat via een lucht-waterwarmtepomp. Je kunt er ook voor kiezen dit systeem in de zomermaanden te gebruiken om je appartement of woning te koelen.
Op het dak van het appartementengebouw en de woningen komen een groot aantal zonnepanelen. Door de lage temperatuur vloerverwarming met thermostaat in iedere verblijfsruimte – ook in de badkamer – heb je een relatief lage warmtebehoefte. Overal in huis heb je hiermee een aangenaam en comfortabel gevoel.

Pure Air
Gezonder leven willen we allemaal. Wát voor producten koop je in de supermarkt, wat eet en drink je, tijd maken voor sport en ook ontspanning. Het liefst doen we dat allemaal. Maar wist je dat je ook gezonder kunt wonen? Bij de woningen en appartementen van De Groene Loper biedt Ballast Nedam Development het Pure Air systeem aan. Een apparaat dat zorgt voor pure, gezuiverde lucht in je huis. Daardoor heb je geen last van uitstoot van verkeer, pollen of fijnstof. Het zorgt daarmee voor minder gezondheidsklachten door vocht of schimmels, een comfortabeler gevoel en een betere gezondheid op lange termijn.

Interesse? Lees meer over Pure Air

Wonen aan de Groene Loper
Het nieuwe iconische stadsdeel van Maastricht

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken