Een project van

De Groene Loper

Een plek waar volop geleefd wordt

Brede, groene lanen met grote bomen; het zijn al eeuwenlang geliefde plekken in grote steden. De twee kilometer lange Groene Loper in Maastricht loopt over de nieuwe A2-tunnel en is van alle kanten goed bereikbaar. De bijna 1200 nieuwe woningen en appartementen aan deze laan maken de Groene Loper een bruisend nieuw stadsdeel van Maastricht.

Aan de Groene Loper in Maastricht realiseert Ballast Nedam Development de komende jaren dit indrukwekkende nieuwbouwproject. Hiermee wordt een nieuw stadsdeel voor Maastricht gecreëerd waarbij de toekomstige bewoners en omliggende bestaande buurten centraal staan. Het project bestaat uit verschillende deelprojecten in meerdere fasen. Van duurzame appartementen tot energieneutrale herenhuizen, alles is te vinden aan de Groene Loper!

Het goede leven in Maastricht

Eeuwenoude, charmante wijken en interessante gebouwen. Vanuit het bruisende centrum van Maastricht ontsnap je zo naar de rust in het prachtige heuvellandschap in Zuid-Limburg. Naast de prachtige historie en natuur, biedt Maastricht dynamische innovaties die je voornamelijk terugvindt op het hippe Sphinxkwartier en het imposante Centre Céramique. De hoofdstad van het Zuiden biedt tal van plekken waar je ontmoet, inspireert en ontdekt. En dát allemaal om de hoek van het gloednieuwe stadsdeel van Maastricht: de Groene Loper.

Eten en drinken
Maastricht is de stad van het goede leven. Genieten kun je hier volop. Lunch buiten de deur op het overheerlijke terras van Café Zuid of op de Groene Loper bij Faren. Een avondje uitgebreid dineren doe je bij Cinq, Harry’s, Beluga of in de vele restaurants in de Koestraat en de Stenenbrug. Proosten op het goede leven met vrienden doe je in de gezellige cafés van Wyck die je om de hoek vindt.

Relaxen
Midden in het leven, altijd wat te doen, maar in Maastricht vind je tal van plekken om even aan de drukte te ontsnappen. Vind rust in het Stadspark of op je favoriete plekje aan de Maas. Verlaat de stad voor een dag en duik het prachtige Limburgse heuvellandschap in.

Winkelen
Fashion, vintage, concept-stores of haute couture; het winkelhart van Maastricht is groot. Ook in Wyck waan je je door de hippere concept-stores met Scandavische merken. Het Jekerkwartier biedt je ambachtelijke producten en voor de duurdere merken bezoek je het Stokstaartkwartier. Voor de grotere namen en warenhuizen bezoek je de binnenstad.

Wil je meer info over nieuws en allerlei activiteiten óp en rondom de Groene Loper?
Ga dan naar mijngroeneloper.nl

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken