Een project van

Laan van Bellevue

Miller (Fase 3b)

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Bekijk de woningen van Miller nu en geniet na de zomer van een nieuw appartement.

In het noordelijk deel van de Groene Loper, in deelplan Laan van Bellevue, zijn nog enkele energiezuinige appartementen te koop. De bouw van het gebouw verloopt volgens planning. De verwachte oplevering is na deze zomervakantie al!

Miller: In Verkoop

De 38 appartementen van Miller zijn in verkoop, maar ook al in aanbouw! Heb je interesse in zo’n duurzaam nieuwbouwappartement neem dan contact op met de makelaar of schrijf je in. Heb je nog geen account? Maak dan eerst een account aan via de registratie pagina. Heb je een account? Login met je persoonlijke inloggegevens en klik op het digitaal inschrijfformulier. Er zijn enkel nog appartementen van type A en B beschikbaar. De appartementen van type C t/m H zijn volledig uitverkocht.

Oog voor detail

Door een selectie van verschillende architecten ontstaat een indrukwekkend, gevarieerd straatbeeld aan de Groene Loper. De appartementen in 'De Miller' zijn ieder ontworpen met oog voor detail in de gevels en worden gebouwd met uiterst kwalitatieve bouwmaterialen. Qua architectuur oogt het gebouw ‘de Miller’ door de grote ramen zeer statig. De rode kleur bakstenen en ronde vormen zorgen ervoor dat het gebouw warmte uitstraalt. De appartementen variëren in grootte van 60 tot 86 m2 en hebben een balkon dat is gelegen aan de zuid- of westzijde van het gebouw. Er zijn acht verschillende type appartementen.

Jouw unieke appartement
Een groot deel van de appartementen beschikt over de mogelijkheid tot het creëren van een kookeiland wat de leefruimte extra chic en gezellig maakt. De appartementen op de begane grond hebben een speels hoogteverschil in de leefruimte met een trappetje. De hoge plafonds zorgen daarbij voor een ruimtelijk gevoel en ook hebben deze appartementen op de begane grond een voortuintje aan de voorzijde van het gebouw. Vanaf de appartementen op de bovenste verdiepingen heb je een prachtig uitzicht over de Groene Loper én Maastricht.
Het achterterrein van het complex is afgesloten, dus alleen bereikbaar voor bewoners. Hier liggen de parkeerplekken. Het hebben van een parkeerplek óf parkeerbox in het souterrain verschilt per appartement. Het souterrain beschikt ook over twee inpandige fietsenstalling die te gebruiken zijn door alle bewoners van het complex.

Groen en duurzaam wonen
Alle appartementen zijn bijna energieneutraal en gasloos, dus helemaal klaar voor de toekomst. Het dak van het appartementengebouw ligt vol met zonnepanelen. De opwekking van de verwarming en het warm water gaat via een warmtepomp. De geïntegreerde zonwering houdt in de zomer je woning koel. Door de lage temperatuur vloerverwarming met thermostaat in iedere verblijfsruimte – ook in de badkamer – heb je een relatief lage warmtebehoefte. Alle appartementen aan de Groene Loper kennen extra luchtdichting. Overal in huis heb je hiermee een aangenaam en comfortabel gevoel.
Een deel van het dak van 'De Miller' zal worden voorzien van sedum, waarmee een bijdrage wordt geleverd aan het terugbrengen van hittestress alsook klimaatadaptatie.

Financiële check
De Rabobank is als financiële adviseur betrokken. Via het digitaal inschrijfformulier op de website geef je toestemming dat de Rabobank je benadert voor een vrijblijvende financiële scan. Je krijgt dan snel inzichtelijk of je een appartement in 'De Miller' kunt financieren. 

Bekijk onderstaand per appartement alle details om jouw ideale woonplek te kiezen!

Energiebesparing

Nauwelijks onderhoud, veel wooncomfort en na de zomer al in je nieuwe appartement wonen! Naast deze voordelen hebben deze appartementen nóg een voordeel: ze zijn héél energiezuinig. Dit levert niet alleen een lagere energierekening op. Energiezuinig wonen wordt ook door de meeste geldverstrekkers gestimuleerd met een lagere rente. Kijk bij nieuwbouw dus niet alleen naar de prijs, maar vooral naar de maandelijkse woonlasten, want die kunnen per saldo lager uitpakken dan bij een bestaande woning. Reken met deze energietool makkelijk en snel het verschil in energielasten per maand uit tussen je huidige woning en je nieuwe woning aan de Groene Loper. Doe er je voordeel mee!

Open de energietool

Wonen aan de Groene Loper
Het nieuwe iconische stadsdeel van Maastricht

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken