Een project van

Nu tijdelijk gratis Eerste Huis Gesprek bij Rabobank!


Heb je als eerste woning een nieuwbouwhuis op het oog? Dan is het handig om te weten wat daarbij komt kijken. Het kopen van een nieuwbouwwoning werkt namelijk net even anders dan een bestaande woning.

Als starter is het toch vaak kijken, kijken, niet kopen. Maar wat nou als het wél kan? Bij Rabobank nemen ze in een persoonlijk gesprek de tijd om te kijken naar jouw mogelijkheden. En omdat elke situatie anders is, denken ze graag met je mee!

Droom jij van je eerste koophuis? Dan wil je natuurlijk weten of je een hypotheek kunt krijgen. Maak een afspraak voor een gratis Eerste-Huis-Gesprek. Dit kan waar en wanneer het jou uitkomt. Via videogesprek, telefonisch of op kantoor. Of ga hiervoor naar je onafhankelijk adviseur. Zo kun je met meer vertrouwen op zoek naar je eerste huis.

Met een duurzame nieuwbouwwoning heb je op basis van het energielabel recht op een hogere leencapaciteit. Daarnaast heb je bij een duurzame nieuwbouwwoning minder energielasten en daardoor lagere woonlasten. Standaard bij nieuwbouw is de duurzaamheidskorting op je hypotheekrente. Neem vandaag nog contact op met de Rabobank via rabobank.nl/eerstehuis en ontdek de mogelijkheden! 


Deel dit artikel:

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken