Een project van

UPDATE VAN DE BOUW VAN FLEUR


De bouw van de elegante herenhuizen en duurzame stadswoningen in Fleur gaat razendsnel! De eerste woningen zijn zelfs al uit de steigers! Naar verwachting kunnen de eerste bewoners al in de eerste helft van 2024 verhuizen naar hun nieuwe woning.

GUNSTIGERE LEENNORMEN IN 2024
Per 1 januari zijn de leennormen veranderd waardoor het nu extra aantrekkelijk is om een nieuwbouwwoning te kopen. De belangrijkste wijzigingen: De maximale leencapaciteit stijgt, waardoor je tot wel € 50.000,- extra lenen!

Daarnaast gaat het energielabel van de woning een grotere rol spelen bij het bepalen van de maximale hypotheek. Hoe beter het label, des te meer (extra) leenruimte je krijgt. Voor nieuwbouw is dit natuurlijk een groot voordeel. Alle woningen aan de Groene Loper hebben minimaal een A+++ energielabel. Dit betekent dat je minstens € 30.000,- meer leenruimte krijgt.

Interesse in wonen in Fleur? Er zijn nog duurzame, energieneutrale woningen te koop. Mis de kans niet om in Fleur een woning te bemachtigen, beschikbaar vanaf € 547.000,- V.O.N. (inclusief grond- en bouwrente).

Bekijk hier de beschikbare woningen of neem contact op met het verkoopteam voor meer informatie. 


Deel dit artikel:

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken