Een project van

KIJKMOMENT DE MILLER DONDERDAG 29 FEBRUARI


De meeste kopers van de appartementen van de Miller zijn inmiddels gesetteld in hun nieuwe woning. Ben je ook op zoek naar een appartement, maar wil je graag ervaren hoe wonen in Miller er voor jou uit kan zien? Inmiddels hebben we een modelwoning ingericht. In deze nieuwsbrief delen we alvast de eerste foto's. Wil je graag de modelwoning in het echt bekijken? Kom dan naar het kijkmoment op donderdag 29 februari van 16:00 tot 17:00 uur. 

Op de bovenstaande foto's geven we je alvast een sneak peak van de modelwoning. Ziet dat er niet uitnodigend uit? Wil je de modelwoning graag in het echt bekijken en meteen meer informatie inwinnen over wonen in De Miller? Dan heet het verkoopteam je graag van harte welkom tijdens het kijkmoment op donderdag 29 februari van 16:00 uur tot 17:00 uur. Je wordt verwelkomd bij de hoofdentree van De Miller waarna je wordt begeleid naar de modelwoning. 

DETAILS KIJKMOMENT
Datum: donderdag 29 februari
Tijd: 16:00 - 17:00 uur
Adres: Kolonel Millerstraat 62 E05, 6224 XP Maastricht

Nieuwjaarsactie 
Ben je enthousiast en wil je graag een van de laatste appartementen kopen? Maak dan gebruik van onze nieuwjaarsactie! Koop vóór eind maart 2024 een appartement in de Miller en ontvang een exclusief afwerkpakket ter waarde van € 21.500,- voor slechts € 9.500,-. Inclusief afwerkpakket heb je dan al een gloednieuwe woning vanaf slechts € 343.500,- (incl. grond- en bouwrente). Inclusief een luxe keuken met groot kookeiland, strakke wandafwerking en prachtige PVC-vloer. Geen gedoe, geen zorgen, gewoon direct genieten! Vraag het verkoopteam naar de voorwaarden.


Deel dit artikel:

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken