Een project van

Eindejaarsactie Miller!


Op zoek naar een gloednieuw appartement waar je direct in kan trekken? Wij hebben iets speciaals voor jou in petto! Koop vóór het einde van 2023 een appartement in Miller en ontvang een exclusief afwerkpakket ter waarde van €21.500 voor slechts €9.500. Grijp deze kans en verhuis direct naar jouw volledig afgewerkte nieuwe woning. De actie is slechts beperkt beschikbaar, dus zorg dat je er op tijd bij bent.

Instapklaar vanaf €322.000 VON

Gun jezelf een instapklaar appartement vanaf slechts €322.000! Inclusief een luxe keuken met groot kookeiland, strakke wandafwerking en prachtige PVC-vloer. Geen gedoe, geen zorgen, gewoon direct genieten!

Direct Verhuizen

Miller is al gebouwd, dus je kunt direct de sleutels ontvangen en verhuizen naar je droomwoning. Beschikbaar vanaf €312.500,- (exclusief luxe afwerkpakket). Inclusief afwerkpakket zijn deze beschikbaar vanaf €322.000,-, de keuze is aan jou! Met energielabel A++ zijn de appartementen bijna-energieneutraal, wat betekent dat je maandelijkse energiekosten minimaal zijn.

Plan een bezichtiging

Neem contact op met Tijs & Cyril Makelaardij (043 365 56 55) of Boek & Offermans (043 367 15 22) voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen.

www.wonenaandegroeneloper.nl

 


Deel dit artikel:

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken