Een project van

In de spotlight! Luxe laanvilla type E in Fleur


Heb je het ooit durven dromen, wonen in de stad maar dan wel ruim opgezet én nabij een groene omgeving? Het is mogelijk in de laanvilla’s van Fleur!

Met maar liefst 200 m2 aan woonoppervlakte en zes ruime slaapkamers biedt deze woning alle ruimte die je nodig hebt, en zelfs meer! Of je nu een rustige werkkamer, een luxe inloopkast of een eigen verdieping voor de kinderen wilt, de mogelijkheden zijn eindeloos.

De grote raampartijen brengen een overvloed aan natuurlijk licht naar binnen en vanaf de Franse balkons heb je een prachtig uitzicht op de levendige Groene Loper. De woning is ontworpen door de prijswinnende architect Bedaux de Brouwer, wat zorgt voor een vleugje elegantie in elk detail.

Daarnaast is deze woning energieneutraal, waardoor de maandelijkse energiekosten minimaal zijn, een slimme en duurzame keuze voor je gezin en het milieu.

Er zijn nog 2 luxe laanvilla’s type E beschikbaar welke nu in aanbouw zijn. Neem vandaag nog contact op met de makelaars of schrijf je in op de website. Met een beetje geluk woon je halverwege 2024 al in je nieuwe woning!

www.wonenaandegroeneloper.nl


Deel dit artikel:

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken