Een project van

In de spotlight! Extra hoge stadswoning type D5 in Fleur


Welkom in dit unieke, zeer ruime huis! Deze woning heeft een extra verdieping, waardoor je een overvloed aan ruimte hebt om te leven en te groeien. Met maar liefst vijf ruime slaapkamers biedt deze woning alle ruimte die een gezin nodig heeft.

Gelegen op de hoek van een autoluwe straat, biedt deze woning een veilige speelomgeving voor kinderen. De begane grond is ontworpen als een open, ruime woonkamer, waar de keuken uitkijkt op het levendige straatbeeld. Vanuit de openslaande tuindeuren loop je zo de ruime zonnige tuin in, gelegen op het zuidwesten. De perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zon!

Daarnaast is deze woning energieneutraal, waardoor de maandelijkse energiekosten minimaal zijn, een slimme en duurzame keuze voor je gezin en het milieu.

Er zijn nog maar 1 Extra hoge stadswoning type D5 beschikbaar. Neem vandaag nog contact op met de makelaars of schrijf je in op de website. De bouw van de woningen is al gestart, dus met een beetje geluk woon je halverwege 2024 al in je nieuwe woning!

www.wonenaandegroeneloper.nl


Deel dit artikel:

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken