Een project van

ONTDEK DE VELE MOGELIJKHEDEN VAN DE HERENHUIZEN IN FLEUR


Housing Heroes heeft een exclusief interieuradvies opgesteld voor de elegante herenhuizen en magnifieke stadsvilla’s in Fleur aan de Groene Loper.

Het interieuradvies onthult de vele mogelijkheden die de woningen te bieden hebben. Zowel voor grote gezinnen als voor kleine(re) huishoudens is er een mooie woning in Fleur ontworpen. Er zijn vijf verschillende types met daarbinnen ook weer varianten. Zo hebben sommige woningen een mooie tuinkamer aan de voorzijde, andere een lichte erker, of zelfs een extra verdieping. De woonoppervlaktes van deze fraaie woningen variëren van 112 m² tot maar liefst 238 m². De stadstuinen maken van de woningen in Fleur een oase van rust nabij het gezellige, dynamische stadse leven van Maastricht.

Alle woningen van Fleur zijn energieneutraal en gasloos, dus helemaal klaar voor de toekomst. Dit levert niet alleen een zeer lage energierekening op. Energiezuinig wonen wordt ook door de meeste geldverstrekkers gestimuleerd met een lagere rente.

Mis deze unieke kans niet, want er zijn nog woningen beschikbaar in Fleur. De bouw van de woningen is al gestart, dus met een beetje geluk woon je halverwege 2024 al in je nieuwe woning!

Heb je interesse in een energiezuinig en duurzame woning? Neem rechtstreeks contact op met Boek & Offermans Makelaars of Tijs & Cyril Makelaardij.

Bekijk het volledige interieuradvies op de pagina van Fleur (onder de knop downloads na selectie van een beschikbare woning).

https://www.wonenaandegroeneloper.nl/noord/fleur/


Deel dit artikel:

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken