Een project van

Ontdek de vele mogelijkheden van de appartementen in Miller


Housing Heroes heeft een exclusief interieuradvies opgesteld voor de luxe appartementen in het gebouw Miller aan de Groene Loper.

Het interieuradvies onthult de vele mogelijkheden die de appartementen te bieden hebben. Geniet van een ruime keuken met een stijlvol keukeneiland, perfect voor het bereiden van culinaire hoogstandjes en het ontvangen van gasten. De lichte woonkamer met een zonnig balkon op het zuiden creëert de ideale plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht over de Groene Loper. Er is voldoende ruimte voor een gezellige zithoek met een ruime bank, en je hebt zelfs de mogelijkheid om een aparte werkplek te creëren. Verder biedt de ruime slaapkamer een oase van rust en comfort waar je kunt genieten van een goede nachtrust.

Mis deze unieke kans niet, want er zijn nog appartementen beschikbaar in Miller. En het beste nieuws? De oplevering van deze appartementen staat al gepland voor september, wat betekent dat je binnenkort kunt verhuizen naar je nieuwe droomhuis!

Als een speciale bonus ontvang je bij aankoop een keukeneiland en een Quooker kraan cadeau.

Heb je interesse in een energiezuinig en duurzaam appartement? Je hebt nog kans op een prachtig appartement van 60m2 vanaf €312.500. Neem rechtstreeks contact op met Boek & Offermans Makelaars of Tijs & Cyril Makelaardij.

Bekijk het volledige interieuradvies op de pagina van Miller (onder de knop downloads na selectie van een beschikbaar appartement).

https://www.wonenaandegroeneloper.nl/noord/miller/


Deel dit artikel:

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken