Een project van

Energiezuinig wonen, doe er je voordeel mee


Wonen aan de Groene Loper past bij een gezonde, duurzame levensstijl. Door te kiezen voor een energiezuinige woning aan de Groene Loper kun je maandelijks veel kosten besparen. Bekijk via de energietool op de website hoeveel kosten je kan besparen ten opzichte van je huidige woonsituatie.

 

 
Energieneutraal
Een energieneutrale woning is een woning waarbij het jaarlijkse energieverbruik van de woning (voor verwarming, koeling en warm water) gelijk is aan de energieopwekking. Dit betekent dat de woning geen energie van het netwerk afneemt voor het woninggebonden gebruik. De energierekening bestaat enkel nog uit de kosten voor het gebruik van huishoudelijke apparaten en verlichting. Kortom, je energiekosten liggen nog een stuk lager dan bij een BENG woning. Gebruik de energietool op de website om je extra voordeel te berekenen. Een mooie aanvulling is dat banken meer hypothecaire ruimte en een lagere rente bieden bij energieneutrale woningen.
 
We kijken naar de toekomst
Daarnaast zijn alle woningen aan de Groene Loper gasloos en daarmee op de toekomst gericht. Dit betekent geen aansluitkosten voor gas en dus een lage energierekening!
 
Bereken het verschil 
De energietool is een makkelijk middel waarmee je snel het verschil uit kunt rekenen in energiekosten per maand tussen je huidige woning en je nieuwe woning aan de Groene Loper. Doe er je voordeel mee!
Bekijk de energietool via: https://www.wonenaandegroeneloper.nl/duurzaamheid/


Heb je interesse in een woning aan de Groene Loper? Je hebt nog kans op een prachtig appartement van 60m2 vanaf €312.500 in De Miller - en enkele energieneutrale luxe stadswoningen in Fleur vanaf €476.925. Neem rechtstreeks contact op met Boek & Offermans Makelaars of Tijs & Cyril Makelaardij.


Deel dit artikel:

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken