Een project van

Alle kennis rondom project A2 Maastricht op รฉรฉn website


De website www.a2maastricht.nl is geactualiseerd. Met de update is de website bijgewerkt met informatie over de gebieds- en vastgoedontwikkeling van de Groene Loper. Daarmee is nu alle informatie over A2 Maastricht gebundeld op deze plek, wordt kennis en ervaring behouden en bieden we handvatten voor (medewerkers van) andere grote infra- en vastgoedprojecten. Nu en in de toekomst.

Kennis en ervaring behouden
De website is bedoeld voor het vergaren van kennis voor betrokkenen, vakgenoten, specialisten, studenten, scholieren, omwonenden en alle andere geïnteresseerden. Het is dé plek met informatie over het project. Of het nu gaat over de grensverleggende samenwerking en aanbestedingsprocedures, de rol van veiligheid en duurzaamheid of de belangrijkste lessen rondom communicatie. Op www.a2maastricht.nl staat een schat aan informatie. In tekst, beeld en overzichtelijke tijdlijnen en infographics.  
 

Update
De afgelopen 20 jaar werkte Projectbureau A2 Maastricht aan de ontwikkeling van Maastricht-Oost. Met het einde in zicht – de deuren sluiten op 1 april 2023 - heeft het Projectbureau samen met vastgoedontwikkelaar Ballast Nedam Development gezorgd voor  een grondige update van deze kenniswebsite. Alle informatie is volledig bijgewerkt, nieuw beeldmateriaal is toegevoegd en ook de laatste inzichten en ontwikkelingen zijn verwerkt. 

Informatie die eerder op de website www.mijngroeneloper.nl stond en die het bewaren waard is, staat nu ook op www.a2maastricht.nl. De website van Mijn Groene Loper gaat namelijk per 1 april uit de lucht. Geïnteresseerden hebben daardoor straks nog één centrale plek met alle informatie over het nieuwe gebied en haar ontstaansgeschiedenis. Informatie over de vastgoedontwikkeling is en blijft te vinden op www.wonenaandegroeneloper.nl

Toekomst
De website www.a2maastricht.nl blijft ook na het sluiten van het projectbureau beschikbaar. Komende jaren blijft de website te bezoeken en is deze onder beheer van gemeente Maastricht. 

 

 


Deel dit artikel:

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken