Een project van

Projectbureau A2 Maastricht stopt. Wat betekent dat?


Projectbureau A2 Maastricht sluit per 1 april 2023 haar deuren en draagt het stokje over. Wat betekent dit precies? Hoe gaat het verder met de Groene Loper? En waar kun je in de toekomst terecht met vragen, meldingen of suggesties? We nemen je mee in wat er gaat veranderen. 

Per 1 april
Het werk van het Projectbureau stopt per 1 april. Het Projectbureau houdt dan officieel op te bestaan en sluit haar deuren. Er is dan ook geen kantoor meer in de voormalige Theresiaschool. Gemeente Maastricht gaat verder met de (lopende en toekomstige) projecten en ontwikkelingen op en rond de Groene Loper. Daarnaast gaat Ballast Nedam Development komende jaren nog door met de ontwikkeling van het vastgoed.

Websites, nieuwsbrief en social media
Per 1 april gaat de website www.mijngroeneloper.nl uit de lucht. Alle nieuws en ontwikkelingen rond de Groene Loper zijn vanaf dan te volgen via de kanalen van gemeente Maastricht.

De website www.a2maastricht.nl met kennis, informatie en weetjes over het project blijft nog bestaan. Deze blijft in de lucht tot en met 2030. 

Het Voortgangsbericht stopt. De social mediakanalen van Mijn Groene Loper en A2 Maastricht (Facebook, Instagram, Twitter) stoppen ook. Het YouTube-kanaal van A2 Maastricht blijft wel beschikbaar.

Waar kunt je terecht? 

 • Over de Groene Loper
  Heb je vragen, meldingen of suggesties over de Groene Loper en omgeving? Dan kun je terecht bij de gemeente Maastricht. 
   
 • Over de tunnel
  Wil je iets weten over de Koning Willem-Alexandertunnel? Dan kun je, zoals je afgelopen jaren al gewend was, contact opnemen met Rijkswaterstaat. 
   
 • Over de woningbouw
  De bouw van de nieuwe woningen kun je volgen via de kanalen van Wonen aan de Groene Loper (www.wonenaandegroeneloper.nl).


Afsluitende ontmoetingsmomenten en een speciale uitgave 
In aanloop naar 1 april organiseert het Projectbureau twee afsluitende ontmoetingsmomenten om samen terug én vooruit te kijken. Daarnaast komt een speciale laatste uitgave uit. 

 


Deel dit artikel:

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken