Een project van

Hoogste punt De Miller bereikt


Bij appartementengebouw De Miller, aan de Groene Loper is afgelopen vrijdag het hoogste punt van de bouw gevierd. Met koffie en een stukje vlaai is samen met kopers, Laudy Bouw & Ontwikkeling en betrokkenen van Ballast Nedam Development stilgestaan bij dit mooie moment. De duurzame appartementen worden gebouwd aan de Kolonel Millerstraat in het noordelijk deel van de Groene Loper in Maastricht. De gelukkige kopers kunnen naar verwachting rond de zomer van 2023 hun nieuwe woning betrekken.

Tijdloze architectuur
De bouw van De Miller is in maart 2022 gestart. Het in het oog springende appartementengebouw is ontworpen door Martens Willems & Humblé Architecten uit Maastricht en telt vijf verdiepingen. Elke verdieping heeft een unieke kwaliteit; hoge plafonds, extra veel lichtinval, of spectaculaire uitzichten over de Groene Loper en Maastricht. Door de tijdloze en hoogwaardige architectuur oogt het gebouw statig, dit wordt versterkt door de grote ramen.

Duurzame appartementen
In dit gebouw wordt veel aandacht besteed aan duurzaamheid. De appartementen zijn bijna energieneutraal, er komen zonnepanelen op het dak en alle appartementen worden voorzien van vloerverwarming. In de gevel worden nestkasten verwerkt en een deel van het dak zal worden voorzien van sedum. Hiermee wordt een bijdrage geleverd aan het terugbrengen van hittestress en herstel van biodiversiteit in de stad. Samen met de ondergrondse buffer en infiltratie van regenwater wordt ook bijgedragen aan klimaatadaptatie.

De Groene Loper 
Aan de Groene Loper in Maastricht ontwikkelt Ballast Nedam Development de komende jaren in totaal zo’n 1.100 woningen en appartementen. De Groene Loper krijgt steeds meer vorm, zowel in het noordelijk deel als in het zuidelijk deel wordt volop gebouwd. Ongeveer 230 woningen en ruim 40 zorgwoningen zijn momenteel in aanbouw en circa 225 woningen zijn reeds opgeleverd. Een indrukwekkende gebiedsontwikkeling waarmee een nieuw stadsdeel voor Maastricht wordt gecreëerd en de voorheen opgesplitste stad weer één is.

Interesse?
Wil jij ook in dit fraaie gebouw wonen, dat kan al deze zomer! De koopsommen van deze bijna energieneutrale appartementen variëren tussen € 312.500  en € 409.500. De verkopende makelaars voor de Groene Loper zijn Boek en Offermans Makelaars uit Maastricht en Tijs & Cyril Makelaardij uit Meerssen.

 

 


Deel dit artikel:

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken