Een project van

Infomarkt Fleur


Aan de zuidzijde van de Groene Loper, in het prachtige deel Le Sud, komen de 91 stadsvilla's en herenhuizen Fleur te liggen. De start bouw is inmiddels gepland, de uitnodigingen voor de kopersgesprekken zijn de deur uit en de eerste (digitale) showrooms worden bezocht! Tijd voor een infomarkt.


UITNODIGING INFOMARKT FLEUR LE SUD
Datum:
zaterdag 15 oktober
Tijd, inloop tussen: 10.00 - 13.00 uur
Locatie: Theresiaschool, President Rooseveltlaan 213 in Maastricht.

Kom jij ook?
Om vragen van kopers maar ook van geïnteresseerden van de woningen Fleur zo goed mogelijk te beantwoorden organiseren wij samen met aannemer Laudy Bouw & Ontwikkeling een infomarkt. 
Voor jou het ideale moment om 1 op 1 vragen te stellen en aanvullende info op te halen. Makelaars, ontwikkelaar en aannemer zullen je te woord staan onder het genot van een kop koffie. Ook zullen enkele showrooms als Saproma, Bruynzeel en Housing Herous aanwezig zijn. 

Tevens ben je in de gelegenheid om 3D-impressies, de maquette van Fleur en diverse bouwmaterialen te bekijken. Zo krijg je een completer beeld van deze mooie wijk!

Tenslotte: kom je met de auto? Dan kun je parkeren aan de overzijde van de Theresiaschool op de parkeerplaats van Laudy Bouw.

Tot 15 oktober!


Deel dit artikel:

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken