Een project van

Interieurontwerp met Woonklaar Service bij Fleur


Een fijne woonomgeving, met een uniek karakter passend bij de stad Maastricht en het stadse leven van De Groene Loper. Dat is wat Ballast Nedam Development en Laudy Bouw en Ontwikkeling realiseren in project Fleur, onderdeel van De Groene Loper in Maastricht. Housing Heroes gaat mede invulling geven aan deze ambitie door de kopers te voorzien van een gratis interieurontwerp met een Woonklaar Service zodat de woning na oplevering direct woonklaar is. Recentelijk is door de drie partijen een samenwerkingsovereenkomst getekend.

‘De mondaine stedeling gaat liever van zijn of haar kostbare vrije tijd genieten, dan de woning zelfstandig in te richten en af te bouwen. We hebben met Housing Heroes een partner gevonden die hen helpt met de interieurkeuzes. Een betrouwbare partner die het gehele interieur bij kopers uit handen neemt sluit perfect aan bij de behoefte’, aldus Michiel Blom Senior Developer bij Ballast Nedam Development.

Hoge klanttevredenheid
Housing Heroes levert aan projectontwikkelaars en bouwers een complete Woonklaar Service, waarmee de kopers van nieuwbouwprojecten volledig worden ontzorgd bij de afbouw en inrichting van hun woning. Wand- en vloerafwerking, binnendeuren, verlichting, meubilair, gordijnen, alles wat de woning afmaakt wordt aangeboden. ‘kopers willen geen huis, ze willen een thuis, professioneel ingericht en direct klaar om in te wonen’, aldus Bas Boom, directeur Housing Heroes.

Een extra interieur showroom
‘Als bouwer zijn wij gewend om met verschillende showrooms te werken, wij willen dat de koper keuzevrijheid heeft om de woning naar eigen smaak aan te passen. Met Housing Heroes wordt een nieuwe showroom aan het proces toegevoegd. Kopers krijgen niet alleen een uniek interieur aangemeten, zij krijgen ook de mogelijkheid om middels 3D ontwerpen van de woning professioneel te worden geadviseerd en bijgestaan in het keuzeproces’, aldus Jan Drummen Senior Projectmanager bij Laudy Bouw en Ontwikkeling

Project Fleur is onderdeel van de gebiedsontwikkeling De Groene Loper in Maastricht. De twee kilometer lange groene laan loopt over de nieuwe A2-tunnel en biedt ruimte voor de ontwikkeling van ca. 1.175 nieuwe woningen en appartementen. De tijdloze architectuur geeft de woningen en appartementen een uniek karakter, het is de plek waar twee werelden samenkomen en het beste in elkaar naar boven halen: de crème de la crème van het stadse leven en het sublieme van heerlijk ruim wonen in een groene omgeving.

 


Deel dit artikel:

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken