Een project van

Drie stadswoningen en vier herenhuizen opgeleverd


De drie stadswoningen en vier herenhuizen van fase 1c aan de Groene Loper worden vanaf vandaag opgeleverd! De bouw van de 7 koopwoningen die onderdeel uitmaken van een van de eerste fasen van deze omvangrijke gebiedsontwikkeling heeft een jaar geduurd. Deze woningen, ontwikkeld door Ballast Nedam Development, zijn gebouwd aan de President Rooseveltlaan. De bouw is door Laudy Bouw & Ontwikkeling uitgevoerd.

Gewilde woningen
De drie stadswoningen en vier herenhuizen, zijn gebaseerd op de meest gewilde woningen van het noordelijke deel van de Groene Loper. Het ontwerp van de woningen is verzorgd door de architectenbureau’s Hilberink Bosch en DAT Architecten. De keuze om het ontwerp door twee architecten uit te laten werken draagt bij aan het organische karakter van de woningen aan dit deel van de Groene Loper. Ondanks dat het project in één uitvoeringsperiode is gerealiseerd heeft iedere woning een uniek ontwerp en identiteit.  De woningen hebben een gebruiksoppervlak in de range van 130 – 170 m², zijn energieneutraal door onder andere zonnepanelen op de daken en hebben comfortabele vloerverwarming. De zeven woningen waren in een mum van tijd uitverkocht.

Wij heetten de nieuwe bewoners aan de Groene Loper welkom en wensen ze succes met de verdere afwerking en inrichting van hun nieuwe woning!


Deel dit artikel:

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken