Een project van

Bouw ‘De Miller’ gestart 38 appartementen in noordelijk deel Groene Loper


Aan de Groene Loper is met het boren van de eerste palen het startsein gegeven voor de bouw van 38 koopappartementen ‘De Miller’. Deze duurzame en compacte appartementen, ontwikkeld door Ballast Nedam Development, worden gerealiseerd aan de Kolonel Millerstraat. Het tijdloze ontwerp is van de hand van Martens Willems & Humblé Architecten. De bouw wordt door Laudy Bouw & Ontwikkeling uitgevoerd. Over ongeveer anderhalf jaar kunnen de gelukkige kopers hun nieuwe woning betrekken.

Fraai noordelijk deel
De Groene Loper krijgt steeds meer vorm. Er zijn op dit moment ruim 350 duurzame woningen en appartementen in aanbouw, daarnaast hebben inmiddels ruim honderd gelukkige bewoners hun sleutel ontvangen. De appartementen aan de Kolonel Millerstraat liggen in het noordelijk deel. Grenzend aan appartementengebouw ‘De Miller’ worden binnenkort 21 nieuwe huurwoningen opgeleverd aan Ruijters Vastgoed. 

Statig gebouw
Het warme en in het oog springende appartementengebouw ‘De Miller’ is ontworpen door Martens Willems & Humblé Architecten uit Maastricht. Het gebouw heeft vijf verdiepingen. Elke verdieping heeft een unieke kwaliteit, hoge plafonds, extra veel lichtinval, of spectaculaire uitzichten over de Groene Loper en Maastricht. Door de tijdloze en hoogwaardige architectuur oogt het gebouw statig, dit wordt versterkt door de grote ramen. De rode kleur bakstenen en ronde vormen zorgen ervoor dat het gebouw geborgenheid uitstraalt.

De appartementen hebben een gebruiksoppervlak in de range van circa 60 – 85 m², zijn zeer duurzaam door onder andere zonnepanelen op de daken en hebben comfortabele vloerverwarming. In de gevel worden nestkasten verwerkt en een deel van het dak zal worden voorzien van sedum, waarmee een bijdrage wordt geleverd aan het terugbrengen van hittestress en herstel van biodiversiteit in de stad. Samen met de ondergrondse buffer en infiltratie van regenwater wordt ook bijgedragen aan klimaatadaptatie.

In verkoop
De koopsommen van deze bijna energieneutrale appartementen variëren tussen € 312.500  en € 409.500. Wil jij ook in dit fraaie gebouw wonen, meld je dan bij de makelaar of kom naar het inloopmoment op de bouwplaats aan de Kolonel Millerstraat op vrijdag 8 april tussen 16:00 en 17:30 uur. De verkopend makelaars voor de Groene Loper zijn Boek en Offermans Makelaars uit Maastricht en Tijs & Cyril Makelaardij uit Meerssen.

 


Deel dit artikel:

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken