Een project van

Financiรซle check voor Fleur


De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere stadsvilla’s of herenhuizen van Fleur in Le Sud? Dan helpt de Rabobank je graag met de financiële mogelijkheden, zodat je goed voorbereid kunt inschrijven op dit mooie project. 

Financiële check
De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank, zijn nauw betrokken bij de De Groene Loper Fleur. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Maastricht. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat jij weloverwogen een keuze kunt maken. 

Energiezuinig en duurzaam wonen
De Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen ze. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning in Le Sud? Dan krijg jij een extra duurzaamheidskorting. Bekijk meer informatie op de website van de Rabobank om de voorwaarden te bekijken. Hier lees je meer over het kopen en financieren van nieuwbouw. 

Neem contact op met één van de adviseurs 
Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende financiële check voor jouw woning aan de Groene Loper in Maastricht. Vraag hieronder met behulp van de button de financiële check gelijk aan of stuur een e-mail naar Rabobank Nieuwbouwteam

Financiele Check Fleur Maastricht 

 


Deel dit artikel:

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken