Een project van

Huren aan de Groene Loper


Aan de brede Groene Loper staat het moderne, duurzame appartementengebouw Parklaan West met 16 appartementen tussen de circa 60 en 76m2. Alle appartementen hebben één of twee balkons/terrassen, een berging in het souterrain en prachtig uitzicht over de brede President Rooseveltlaan. Aan de achterzijde van het gebouw is een overdekte parkeerplaats met 12 parkeerplaatsen en 4 ruime garages waardoor je altijd een parkeerplek voor je auto hebt. Uiteraard heeft het appartementengebouw een lift waardoor gelijkvloers wonen mogelijk is.

Duurzaam wonen
De appartementen zijn allemaal energieneutraal en hebben een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0,0. Zo liggen er op het dak van de parkeerplaatsen en het dak van het appartementengebouw een groot aantal zonnepanelen. Verwarming van de appartementen geschiedt via een warmtepomp met lage temperatuur vloerverwarming en ieder appartement heeft een individueel ventilatiesysteem met warmteterugwinning. De grote kozijnen zijn voorzien van draai-/kiepramen met HR++ glas.

Welk appartementen kies jij?
Parklaan West is een prachtige verschijning aan de Groene Loper, die bekend staat om de veelzijdige architectuur. De gevel met metselwerkplinten, gevelaccenten, spek- en rollagen, balkons met glazen balustrades en de grote ramen nodigen uit voor een nadere kennismaking. Wordt het een splitlevel appartement op de begane grond of een van de gelijkvloerse appartementen met twee slaapkamers? Ook is er één maisonnette, verdeeld over de begane grond en het souterrain. Veelzijdig, modern, duurzaam en voorzien van alle comfort; wonen in Parklaan West heeft alle ingrediënten voor vele jaren woonplezier.

Huurprijzen vanaf €985,-.

Heb je interesse en/of wil je meer informatie?
Neem contact op met de makelaar voor Parklaan West:

Ruijters Woningmakelaars
Wycker Brugstraat 51
6221 EB Maastricht
T: 043-3292929
E: woningmakelaars@ruijters.nl
I: www.ruijters.nl


Deel dit artikel:

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken