Een project van

De bouw van De Bรถrgemeister gestart


Aan de Groene Loper is met het boren van de eerste palen het startsein gegeven voor de bouw van 34 vrije sector huurappartementen. Het gebouw is door Ballast Nedam Development verkocht aan Mulleners Vastgoed en wordt gebouwd op de hoek van de President Rooseveltlaan en de Schepen Roosenstraat. De bouw wordt door Laudy Bouw & Ontwikkeling uitgevoerd. Over anderhalf jaar kunnen de eerste gelukkige huurders hun nieuwe appartement betrekken.

Duurzaamheid en architectuur
De Börgemeister is een ontwerp van Atelier Brink uit Rotterdam die in de eerdere fasen van de Groene Loper al het ontwerp voor 33 stadswoningen en herenhuizen voor haar rekening nam. Het gebouw tekent zich door de tweedeling in een hoger gedeelte van 7 verdiepingen en een lager gedeelte van 4 verdiepingen. Deze twee delen verschillen in architectuur door onder andere de steenkeuze, materialisatie van de kozijnen en de indeling van de raampartijen. Met de toepassing van een duurzaam ontwerp en installaties als warmtepompen en zonnepanelen wordt ook voor deze appartementen aan de Groene Loper vol ingezet op duurzaamheid. Hiermee wordt De Börgemeister bijna energie-neutraal.

Huren aan de Groene Loper
Er komen 20 hippe studio’s en 14 ruime appartementen in de Börgemeister. Deze komen te liggen in het middenhuur segment. Met deze ontwikkeling wordt mede bijgedragen aan de ontwikkeling van woningen in het middenhuur segment in Maastricht. Momenteel is het nog niet mogelijk in te schrijven voor de huurappartementen in De Börgemeister. Recent is Ballast Nedam Development gestart met de verkoop van 32 appartementen en 10 herenhuizen in fase 2c. De verkoop is in handen van Boek & Offermans Makelaars en Tijs en Cyril Makelaardij. Meer informatie over de verkoop: www.wonenaandegroeneloper.nl


Deel dit artikel:

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken