Een project van

Een nieuwe fase deze zomer in verkoop


Op dit moment wordt er druk gewerkt aan een nieuwe fase woningen en appartementen aan de Groene Loper. De verwachting is dat de betreffende fase, fase 2C, deze zomer in verkoop gaat. 

Prachtig gelegen
Ruime herenhuizen en appartemeten aan een rustige, groene laan, dát is fase 2c van deelplan Laan van Bellevue. De eerste vier woningen van deze fase worden gebouwd aan de President Rooseveltlaan in het verlengde van fase 2a, het negen verdieping tellende appartementengebouw komt op de hoek van de President Rooseveltlaan – Kolonel Millerstraat. De overige zes woningen komen aan de Kolonel Millerstraat te liggen.

Voor ieder wat wils
In deze fase zijn 10 herenhuizen en 32 appartementen in voorbereiding. De woningen hebben een oppervlakte van 140 tot 150m2 en de verkoopprijs is vanaf ca. €375.000 tot ca. €410.000. De grootte van de appartementen ligt tussen 72 en 127 m2 met verkoopprijzen van ca. €280.000 tot ca. €600.000. De balkons van de appartementen hebben een grootte vanaf 6 tot maar liefst 28m2. Daarbij heb je vanaf het balkon een prachtig uitzicht, zeker als je op één van de bovenste verdiepingen woont.

Meld je aan
Op dit moment zijn de woningen en appartementen in voorbereiding en is er nog niet meer informatie beschikbaar. Heb je interesse in deze fase? Schrijf je dan via het aanmeldformulier in en dan houden wij je middels nieuwsbrieven op de hoogte van alle actuele informatie.


Deel dit artikel:

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken