Een project van

Start werkzaamheden Groene Loper


Het is zover! Vanaf 20 augustus gaat de eerste schop in de grond! We gaan starten met de aanleg van de hoofdleidingen voor water, elektriciteit en internet voor de woningen van deelplan Laan van Bellevue aan de Groene Loper.

Om de werkzaamheden uit te voeren, is het nodig om de trottoirs deels open te breken. Nieuwe trottoirs en nu alweer open breken? Helaas kan dat niet anders. Pas als bekend is hoeveel en wat voor soort woningen gebouwd worden, kunnen de nutsbedrijven aan de slag. Ook actuele ontwikkelingen op het gebied van energievoorziening van nieuwbouwwoningen  kunnen nu worden meegenomen. Een jaar geleden zouden we bijvoorbeeld nog een gasnet laten aanleggen, nu bouwen we gasloze en energieneutrale woningen met ook andere eisen aan het elektriciteitsnet omdat de woningen meer zonnepanelen krijgen.

Deelplan Laan van Bellevue bestaat uit 120 woningen en appartementen; we starten met de verkoop en bouw van 60 stadswoningen en herenhuizen, 15 koopappartementen en 45 huurappartementen waaronder een penthouse. Meer informatie over de woningen en appartementen verschijnt zeer binnenkort op deze website én de social media kanalen van Wonen aan de Groene Loper. 


Deel dit artikel:

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken