Een project van

Subliem flaneren op de stadsboulevard

Het geluid van de fluitende vogels en het geroezemoes van kletsende mensen smelten samen in een grandioos gevoel. Flanerend over de lange laan geniet je van magnifiek groen en echt Limburgse gezelligheid. In Le Sud is het zien en gezien worden. De tijdloos mooie architectuur geeft de woningen en appartementen een uniek karakter. Le Sud is de plek waar twee werelden samenkomen en het beste in elkaar naar boven halen: de crème de la crème van het stadse leven en het sublieme van heerlijk ruim wonen in een groene omgeving.

Le Sud is een nieuw stadsdeel van Maastricht, gelegen aan de zuidkant van de Groene Loper. In Le Sud worden de volgende projecten gerealiseerd: Fleur, Odile, Beau, Amelie en Jolie.

Nieuwe monumenten van de stad

De koopappartementen van Jolie en Amélie zijn volledig verkocht en momenteel in aanbouw. In Odile komt een kleinschalig zorgconcept met zelfstandige huurappartementen, ook dit gebouw is nu in aanbouw. De luxe stadswoningen en magnifieke herenhuizen van Fleur zijn momenteel in verkoop. Maar ook de bouw is al gestart. Dit betekent dat je snel naar je nieuw woning kan verhuizen! De woontoren, Beau, laat nog iets langer op zich wachten. Hiervoor is namelijk een aanpassing in het bestemmingsplan nodig.

Waar zie jij jezelf genieten van het goede leven?

Wonen aan de groene loper
Het nieuwe iconische stadsdeel van maastricht

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken