Een project van
Verkocht

Amélie

leSUD

Thuis voel je je vrij en ongebonden, het is jouw persoonlijke plek van sereniteit. Eenmaal buiten sta je direct midden in het stadse leven. Amélie is gelegen in het zuidelijk deel van de Groene Loper. Bruisend, levendig en perfect voor de echte stedeling. Er worden in Amélie 36 appartementen in elf verschillende typen gerealiseerd. Allen krijgen zij hun eigen, unieke plattegrond. Waar woon jij het liefst?

AMELIE: IN VERKOOP

De appartementen van Amélie zijn nu in verkoop. Heb je interesse in een appartement schrijf je dan in. 
Heb je nog geen account? Maak dan eerst een account aan via de registratie pagina. Heb je een account? Login met je persoonlijke inloggegevens en klik op het digitaal inschrijfformulier. Er zijn nog maar enkele appartementen beschikbaar.

OOG VOOR DETAIL

Amélie is een aantrekkelijk woongebouw met bijzondere en goed doordachte woningplattegronden. Aan de kant van de Kennedysingel krijgt de gevel mooie strakke lijnen en kan de gevel zich aanpassen aan de wensen van de bewoners door de toepassing van zonwerende vouwluiken. De gevel aan de andere kant van het gebouw krijgt een rijke detaillering. In de eerste twee lagen wordt aansluiting gezocht met de straat en de stadsvilla’s van Le Sud. Vanaf de tweede verdieping ligt de gevel iets verder terug om duidelijke niveaus in het gebouw te kunnen onderscheiden. Met de gekozen detaillering in het gebouw en aansluiting op de overkant wordt een buurt gecreëerd waar bewoners zich direct thuis voelen. Door bij de verschillende appartementengebouwen en woningen in Le Sud te werken met een selectie van meerdere architecten, ontstaat een gevarieerd straatbeeld, maar is hier toch sprake van een bepaalde eenheid en kenmerkende details die op elkaar zijn afgestemd.

Jouw unieke appartement

De appartementen in Amélie hebben allen twee slaapkamers, behalve één studioappartement dat op de begane grond is gelegen. Hier is het mogelijk om een entresol in te bouwen door de hoge verdiepingsvloeren op de begane grond. De vier appartementen op de begane grond hebben in plaats van een balkon, een tuin waar je heerlijk van de avondzon geniet. De unieke hoekappartementen die zijn gelegen aan de voorzijde van het gebouw hebben door hun ligging een verassende plattegrond met extra ruimte.

De appartementen krijgen badkamers met Villeroy & Boch sanitair en duurzame Grohe kranen. Bruynzeel Keukens heeft per type appartement een voorstel voor de keuken ontworpen.

Bijna alle appartementen hebben één of twee parkeerplaatsen, gelegen aan het afgesloten terrein aan de achterzijde van het gebouw. Sommige daarvan zijn overdekt.

Groen en duurzaam wonen

Alle appartementen zijn bijna energieneutraal en gasloos, dus helemaal klaar voor de toekomst. De opwekking van de verwarming en het warm water gaat via een lucht-waterwarmtepomp. Je kunt er ook voor kiezen dit systeem in de zomermaanden te gebruiken om je woning te koelen.
Op de carports aan de achterzijde van het gebouw komen de zonnepanelen die benodigd zijn. Door de lage temperatuur vloerverwarming met thermostaat in iedere verblijfsruimte – ook in de badkamer – heb je een relatief lage warmtebehoefte. Daarbij wordt in de badkamer een elektrische radiator toegevoegd voor nóg meer comfort. Alle appartementen aan de Groene Loper kennen extra luchtdichting en zijn voorzien van triplebeglazing. Overal in huis heb je hiermee een aangenaam en comfortabel gevoel.

Bekijk onderstaand per appartement alle details om jouw ideale woonplek te kiezen!

Amélie

leSUD

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken