Een project van
Verkocht

Jolie

leSUD

Aan het zuidelijk deel van de Groene Loper ontstaan de nieuwe monumenten van de stad. Bruisend, levendig en perfect voor de echte stedeling. Het nieuwe stadsdeel Le Sud is onderverdeeld in twee fases. Jolie behoort tot de eerste fase. Jolie bestaat uit 34 prachtige appartementen onderverdeeld in negen maisonnettes, 21 luxe appartementen en vier sublieme penthouses. Allen hebben zij hun eigen, unieke plattegrond.

JOLIE: IN AANBOUW

De appartementen van Jolie zijn allemaal verkocht en opgeleverd. Ben je op zoek naar een appartement aan de Groene Loper? Kijk dan op de pagina van Miller. Hier zijn nog appartementen beschikbaar.

OOG VOOR DETAIL

Door in de verschillende fases en deelplannen van de Groene Loper te werken met een selectie van meerdere architecten, ontstaat een indrukwekkende en gevarieerd straatbeeld. De 34 appartementen in Jolie zijn ieder ontworpen met oog voor detail in de gevels en worden gebouwd met uiterst kwalitatieve bouwmaterialen. Jolie is een gebouw met goed doordachte woningplattegronden en een warme uitstraling. Aan de kant van de Kennedysingel heeft de gevel mooie strakke lijnen, de gevel tegenover de laagbouw heeft een rijke detaillering. Dat wordt namelijk een autoluw gebied waar de voorbijganger veel meer van het gebouw kan zien.

Jouw unieke appartement

Ieder appartement in Jolie heeft iets individueels, iets eigens. Er zijn maisonnettes waarbij je volop van ruimte geniet verdeeld over twee verdiepingen. Ook zijn er appartementen aan beide zijden van het gebouw en enkele grotere appartementen die zich van de ene naar de andere gevel uitstrekken. Daarnaast bestaat het gebouw ook uit unieke hoekappartementen en luxe penthouses. De hoekappartementen hebben bijzondere plattegronden en één van de penthouses op de vierde verdieping heeft drie balkons, aan alle zijden van het gebouw. Twee of drie slaapkamers en minimaal één balkon en/of dakterras maken de huizen compleet.
Bijna alle appartementen beschikken over één of twee parkeerplaatsen, gelegen aan het afgesloten terrein aan de achterzijde van het gebouw. Sommige daarvan zijn overdekt.

Groen en duurzaam wonen

Jolie is helemaal klaar voor de toekomst want alle appartementen zijn bijna energieneutraal en gasloos. De opwekking van de verwarming en het warm water gaat via een lucht-waterwarmtepomp. Je kunt er ook voor kiezen dit systeem in de zomermaanden te gebruiken om je woning te koelen.
Op de carports aan de achterzijde van het gebouw komen de zonnepanelen die benodigd zijn. Door de lage temperatuur vloerverwarming met thermostaat in iedere verblijfsruimte – ook in de badkamer – heb je een relatief lage warmtebehoefte. Daarbij is in de badkamer een elektrische radiator toegevoegd voor nóg meer comfort. Alle appartementen aan de Groene Loper kennen extra luchtdichting en zijn voorzien van triplebeglazing. Overal in huis heb je hiermee een aangenaam en comfortabel gevoel.

Jolie

leSUD

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken