Een project van

Fleur

leSUD

Begin maart gaan in Le Sud 91 elegante herenhuizen en magnifieke stadsvilla’s, genaamd Fleur in verkoop. Hier vind je de crème de la crème van Le Sud. Op steenworp afstand van het dynamische centrum van Maastricht waan je je in een oase van rust, zowel in de prachtige groene lanen als in je eigen achtertuin. De tijdloze architectuur geven de woningen hun warme karakter. Er is geen betere plek om jouw stadse (gezins)leven vorm te geven.

De verkoop van de 91 woningen Fleur start donderdag 10 maart. Vanaf 13.00 uur kun je je via de website van wonenaandegroeneloper.nl inschrijven voor de woningen(en) van jouw voorkeur. Alle informatie zoals de brochure, situatietekening, verkooptekeningen en prijslijst staat dan online.

Jouw nieuwe woning

Sublieme woningen
Fleur is een wijkje met een geheel eigen identiteit, een samensmelting van stads en groen. Het mondaine stadsleven komt hier helemaal tot zijn recht. Toch heeft jouw woonplek iets individueels, iets eigens. De architect heeft het een uniek en warm karakter meegegeven. Fleur is een plek waar je nooit meer weg hoeft. Het is de plek waar verbinding en gezelligheid centraal staan. Geniet van het magnifieke Maastrichtse leven in Le Sud.

De 91 grondgebonden koopwoningen zijn verdeeld over vier-laagse herenhuizen en drie-laagse stadsvilla's. De stadstuinen maken van de sublieme woningen in Fleur oases van rust in de gezellige, dynamische stadse leven van Maastricht.

Comfort en luxe
De woonoppervlaktes van deze fraaie woningen variëren van circa 110 m2 tot maar liefst 240 m2. De perceelgroottes beginnen bij circa 100 m2 tot circa 300m2. De woningen krijgen luxe badkamers met Villeroy & Boch sanitair en duurzame Grohe kranen, Bruynzeel Keukens biedt straks per type woning een projectvoorstel voor een keuken aan. Alle woningen hebben comfortabele vloerverwarming en zijn energie neutraal.

De verkoop van de 91 stadsvilla's en herenhuizen verloopt digitaal via de website van Wonen aan de Groene Loper. De verkoop start donderdag 10 maart vanaf 13.00 uur.  Alle informatie zoals de brochure, situatietekening, verkooptekeningen en prijslijst staat dan online.

Fleur

leSUD

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken