Een project van

Laan van Bellevue

Fase 2C

Ruime herenhuizen en appartementen aan een rustige, groene laan, dát is fase 2c van deelplan Laan van Bellevue. De eerste vier woningen van deze fase worden gebouwd aan de President Rooseveltlaan in het verlengde van fase 2a, het negen verdieping tellende appartementengebouw komt op de hoek van de President Rooseveltlaan – Kolonel Millerstraat. De overige zes woningen komen aan de Kolonel Millerstraat te liggen.

In deze fase zijn 10 herenhuizen en 32 appartementen in voorbereiding. De woningen hebben een oppervlakte van 140 tot 150m2 en de verkoopprijs is vanaf ca. € 375.000 tot ca. 410.000. De grootte van de appartementen ligt tussen 72 en 127 m2 met verkoopprijzen van ca. € 280.000 tot ca. € 600.000

Op dit moment zijn de woningen en appartementen in voorbereiding en is er nog niet meer informatie beschikbaar. Heb je interesse in deze fase? Schrijf je dan via het aanmeldformulier in en dan houden wij je middels nieuwsbrieven op de hoogte van alle actuele informatie.

Fase 2C: Deze zomer in verkoop

De woningen en appartementen van Fase 2C gaan deze zomer in verkoop. Heb je interesse in een appartement of herenhuis van Fase 2C meld je dan aan. We houden je dan middels een nieuwsbrief op de hoogte.

Aanmelden

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken